Museum Rotterdam

Bent u een museum liefhebber? Dan kunt u ervan uitgaan dat Museum Rotterdam iets voor u is! Ze hebben een grote museum met veel touchscreen schermen, zo kunt u dankzij deze schermen  inzoomen op de kunstwerken van René Lalique, de professionele kunstenaar van vroeger op het gebied van juwelen en glazen. Met behulp van de schermen kunt u de kleinste details van de kunstenaar zien. Museum Rotterdam is dan ook een unieke beleving voor jong en oud!

Museum RotterdamOver Museum Rotterdam

Museum Rotterdam is dé museum dat echt gebaseerd op de kunsten van René Lalique. Het is een prachtige museum dat veel aandacht aan de kunstwerken van de kunstenaar besteed om aan de bezoeker te laten zien wat de kracht van René Lalique is. Dit zijn voornamelijk de details die hij in zijn kunstwerken heeft gemaakt.

 

Dit is ook een reden dat museum Rotterdam vol staat met grote beeldschermen. Zo zijn de beeldschermen ook van touchscreen gemaakt en is het mogelijk om de kunstwerken van René Lalique te bezichtigen van dichtbij. Zo zorgt het museum ervoor dat de bezoeker niet alleen de kunstwerken zien. Maar ook de vitrines die ook veel details van zijn werk laten zien.

Over René Lalique?

René Lalique is een kunstenaar die bekend staat om zijn glaswerk en zijn juwelen, hij werd ook Da Vinci genoemd op het gebied van glazen. Hij leefde tussend het jaar 1860 en 1945. René maakte onder andere veel prachtige juwelen en glaswerken met erg veel details.