Een familiereis Zuid Afrika betekent; een onvergetelijke reis maken door Zuid Afrika samen met de hele familie. Zuid Afrika is het land van de onbegrensde mogelijkheden en biedt veel afwisseling. Zo vind je hier uitgestrekte woestijnen, bergen, zee en natuurparken. In deze natuur- of wildparken kun je zelfs overnachten. Maak met je kinderen een safari in een 4-wiel aangedreven voertuig en overnacht aansluitend of tijdens je safari in een zogeheten lodge. Het geluid van de dieren hoor je de hele nacht en dat is een beleving op zich. Je kunt bij de Oost Kaap ook overnachten op het strand. Er is voor elke leeftijd wel iets te doen tijdens een familiereis Zuid Afrika!

Tijdens een familiereis Zuid Afrika is een goede planning belangrijk 

Bij een familiereis naar Zuid Afrika is het verstandig om vooraf een planning te maken van wat je allemaal wilt gaan bekijken. In Zuid Afrika valt namelijk veel te beleven. Het aantal plekken die je zou moeten bezoeken tijdens een familiereis Zuid Afrika is dan ook hoog. Een reisbureau met ervaring in familiereizen of reizen met kinderen geeft goede informatie en advies. En dat kun je goed gebruiken, zeker als je met kinderen op reis gaat. Wanneer je een rondreis maakt met kinderen is het belangrijk dat je weet dat de overnachtingen goed geregeld zijn. De accommodatie moet voor kleine kinderen voorzien zijn van een kinderbedje. Pubers hebben echter liever een eigen kamer voorzien van Wifi. Een reisbureau gespecialiseerd in familiereizen weet precies de juiste overnachtingsplaatsen te vinden en weet ook hoe je het beste de reis in kunt delen.

Zuid Afrika biedt zoveel afwisseling


De leeftijd van de kinderen is van belang voor de activiteiten die je kunt gaan ondernemen. Wanneer je reist met kleine kinderen is het verstandig het tempo van de activiteiten laag te houden en tussendoor rust te nemen. Kinderen zorgen ervoor dat je eerder contact krijgt met de lokale bevolking. Een aanrader tijdens een familiereis naar Zuid Afrika is een bezoek aan een safaripark. Ga samen op zoek naar olifanten, giraffen, leeuwen, nijlpaarden of neushoorns en overnacht één of meerdere nachten in het safaripark. Een van de mooiste routes door Zuid Afrika is de Tuinroute, de route die langs de kust loopt tussen Kaapstad en Port Elizabeth. Langs deze route zijn veel mooie plaatsen te bezichtigen. Langs de route vind je ook natuurparken en stranden.

De Tafelberg in Kaapstad en de pinguïnkolonie bij Kaap de Goede Hoop zijn hoogtepunten tijdens de reis

De Tafelberg in Kaapstad kan te voet of met een kabelbaan worden beklommen. Tijdens jullie familiereis Zuid Afrika kun je bij Kaap de Goede Hoop een bezoek brengen aan een pinguïnkolonie. Bij Kaap de Goede Hoop vind je bovendien veel beroemde wijnlanden. Laat het plannen van jullie familiereis Zuid Afrika over aan een reisbureau dat ervaring heeft met familiereizen. Zo weet je zeker dat je alle dagen van jullie familiereis alleen maar geniet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *