Wil je nu eens op vakantie naar een echt bijzondere plek? Dan hoef je daar niet heel ver te zoeken. Een stedentrip naar Monaco is hier namelijk perfect geschikt voor. Het is natuurlijk eigenlijk een land wat je bezoekt, maar de stad Monte Carlo zal daarbij de hoofdmoot vormen. Dit is de plek waar de rijken der aarde hun tijd graag doorbrengen. Dat wil je wel eens van dichtbij zien natuurlijk. Al snel ontdek je dat er nog meer te ontdekken is.

stedentrip monaco

Oog voor de geschiedenis

Het leuke aan een bezoek aan Monaco is dat je ontdekt dat het helemaal niet alleen maar de moderne stad voor de elite is. Er is juist ook veel geschiedenis te vinden. Deze plek namelijk altijd al een belangrijke plaats in. Wanneer je dus een liefhebber van oude verhalen en de zaken zoals ze vroeger gingen bent, dan is dit precies het soort plek waar jij je op je gemak kunt voelen. Daarom is het ook voor vakantie een interessante plek.

Gaan voor de races

Dan is er tot slot nog iets heel anders wat het de moeite waard kan maken. Monaco heeft ook een stratencircuit, zoals je misschien weet. Hier worden gedurende het jaar spannende races gehouden, bijvoorbeeld in de Formule 1. Het is juist leuk om op zo’n moment in Monte Carlo te zijn. Zo kan je echte spannende dagen beleven. Het is dan ook nog eens zo dat iedereen die een plek heeft in Monaco zich laat zien. Dat is ook leuk natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *