Ben jij altijd erg nieuwsgierig en ben je daarom elk jaar op zoek naar bijzondere plekken om te ontdekken? In Nederland zijn zoveel leuke plekken om te bezoeken en veel mensen vergeten eigenlijk dat ons land ook zoveel moois te bieden heeft. Het is zeker leuk om een keer ervoor te kiezen om op vakantie te gaan in eigen land, in plaats van het buitenland. Nederland heeft veel mooie natuurgebieden. Maar nu is de vraag, waar kan je al die leuke en bijzondere plekken vinden in Nederland? In dit blog lees je alles over het op vakantie gaan in Nederland, over bijzondere locaties, speciale overnachtingen en leuke dagjes uit. Ik zal dan specifiek ingaan op de provincie Noord-Holland.

Plekken die je niet wilt missen

Vaak gaan de meeste mensen naar grote steden als zij een dagje vrij hebben of een paar daagjes weg zijn. Maar juist die minder grote steden en plaatsen zijn erg leuk om te bezoeken, want het is vaak niet zo heel toeristisch. Naast steden heeft ons land natuurlijk ook natuur(gebieden). In de kop van Noord-Holland kun je bijvoorbeeld genieten van de zee, het IJsselmeer en de Waddeneilanden (en dan specifiek Texel). Qua steden is het bijvoorbeeld erg leuk om een keer een bezoekje te brengen aan Alkmaar, met haar bekende kaas markten en tradities.

Overnachting

Naast het overdag bezoeken van plaatsen en steden, is het ook erg leuk om een overnachting te boeken, zodat je in alle rust de omgeving kunt ontdekken. Iets wat echt een aanrader is, is een speciale overnachting boeken, wat inhoudt dat je op de meeste originele kunt overnachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *